Marketingový kalendář pro rok 2021

Rok 2021 běží v plném proudu, a tak je ideální čas představit kalendář se zajímavými událostmi pro letošní rok, který vám může být dobrou inspirací k přípravě různých marketingových aktivit. Jestliže hledáte inspiraci pro přípravu marketingových akcí a aktivit pro své zákazníky, tento kalendář pro vás bude skvělým pomocníkem při jejich plánování. Doporučujeme si ho vytisknout a pověsit na viditelné místo, abyste měli vše přehledně před očima.

Kalendář obsahuje nejenom významné dny a svátky, ale jsou v něm zařazeny mimo jiné i zajímavé a v některých případech i trochu netradiční svátky 🙂

Jestliže chcete svoji marketingovou propagaci spojit s nějakým zajímavým nebo významným dnem, nezapomeňte jednotlivé aktivity v rámci propagace rozplánovat s několikatýdenním předstihem, ideálně tak 14 dní předem. Během této doby si můžete vše důkladně promyslet a připravit.

Pokud vás zaujaly některé zajímavé dny v rámci kterých byste chtěli zpropagovat své výrobky nebo služby, využijte v tomto případě i marketingové SMS. Jedná se o vysoce relevantní propagační kanál, prostřednictvím kterého cíleně oslovíte své zákazníky. 100% doručitelnost na vaši databázi kontaktů a navíc si až 90 % uživatelů přečte vaši zprávu do 5 minut od doručení. Vyzkoušejte hromadné SMS zdarma a poznejte výhody, které vám tato služba přináší.